22 aprilie 2011

Ăăă... să zicem.

O să cam lipsesc câteva zile. Să fiţi cuminţi.
Sărbători fericite.

14 comentarii:

  1. Sarbatori fericite si tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. sarbatori fericite placintzica mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite si toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru că se apropie Paştele îmi doresc ca această Sfântă Sărbătoare să vă aducă în suflet lumină, căldură şi un strop de fericire pură. Paşte fericit… şi atenţie: “ Consumul excesiv de sare, zahăr sau grăsimi, OUĂ şi miel dăunează grav sănătăţii! ” ;)) Aşa am auzit, nu ştiu dacă-i adevărat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi de-aia ţi-ai făcut blogul roz? Să muieşti psihicul comunitar? Intru în grevă până-l vopseşti într-o culoare civilizată. (Şi aşa mi-am găsit justificare pentru lipsa de activitate cauzată, de fapt, de un N-AM CHEF epic care bântuie în jurul meu. Have fun în aşezarea aia mai paleolitică şi decât cea în care mă lăfăi eu acum:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim, mulţumesc, mulţumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Alexandru Bogdan, mulţumesc la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lillee, la fel şi ţie, draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Popescu Alexandru, nu sunt consumatoare de ouă şi miel. =))
    Mulţumesc, la fel şi ţie. :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @Amaranth, las', că vorbim noi! :))

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!