16 aprilie 2011

Cum să fii ca X şi Y în câţiva paşi simpli: (post de pe doiinunu)

1. Nu te speli. Mirosul tău natural este oricum mai frumos şi părul arată mai bine când e unsuros. În plus, eşti scutit de întrebările inutile gen “Ce ai mâncat aseară?”, pentru că dinţii tăi au un fel de arhivă. Îţi poţi da seama când ai mâncat şi ce după starea de putrefacţie a alimentelor.

2. Nu-ţi schimbi hainele. Nu este necesar, oricum nu sunt murdare. Au acelaşi miros proaspăt de după spălare. Cine îţi spune că nu e aşa înseamnă că te minte sau că este invidios pe tine. Nu-I lua în seamă.

3. Nu spui niciodată ceva interesant. Trebuie să ştii doar glume expirate şi să deţii numai informaţii neinteresante, gen “mi-a fătat pisica”. Cel mai bun banc pe care-l poţi spune este… banc.

4. Nu ai un punct de vedere. Te iei întotdeauna după turmă, pentru că aşa ai fost obişnuit. Bineînţeles, nu pierzi niciodată ocazia de a deveni penibil: trebuie să opui rezistenţă chiar când nu este cazul, ca să arăţi cât de diferit eşti tu.

5. Vorbeşti ca şi când ai avea prune în gură. Şi, bineînţeles, scuipi. Doar vrei ca oamenii cu care vorbeşti să fie spontani şi să deschidă umbrela când deschizi mufla, corect?

6. Cea mai mare jignire pe care o poţi scoate pe mirobolanta gură: “Proasto!” (eventual “Eşti proastă?”).  Nu pentru că nu ai mai fi auzit înjurături, ci pentru că nu s-ar înţelege altceva.

7. Nu ieşi din bancă aproape deloc. Urechile tale sunt încă destul de curate încât să perceapă miştourile celorlalţi. Eşti sigur că, dacă stai liniştit, nu vei fi observat.

8. Eşti obsedat de note. Cei cu note mari întotdeauna ajung cei mai tari. Ceilalţi sunt doar nişte rataţi.

9. Nu recunoşti niciodată nimic. Dacă nu negi, minţi sau inventezi pe loc. Nu ai fost tu, nu a fost aşa, toată lumea minte şi tu eşti singurul care deţine adevărul absolut.

10. Prostul nu e prost destul până nu e şi fu… dul. Trebuie să îţi susţii minciuna până la sfârşit, chiar dacă te contrazici singur.

11. Nu te îngrijeşti. Eşti mai frumoasă aşa, naturală. Ce-i aia epilare, de ce să-ţi iei mustaţa de 2 cm? De ce să nu semeni cu un bătrân senil?


Ultimul post dedicat celor două nimicuri pe care-l scriu.

 Dacă vreţi să aruncaţi un ochi pe doiinunu, vă invit cu drag. :)
Nu sunt un blog, sunt o minune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!