26 aprilie 2012

Dezvirginare la Noră pentru Mama

Probabil mulţi credeţi că titlul este pus la mişto. Ei bine, nu este.
Nu sunt un fan al emisiunilor de genul, nu urmăresc dar am dat pur şi simplu peste videoclip pe un alt blog şi am zis să-l pun şi aici, poate nu toţi îl ştiaţi.
Eu n-am nimic de comentat. Comentaţi voi dacă vreţi.



8 comentarii:

  1. Ou,eu una nu am tocmai o parere buna despre asta! :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar n am avut rabdarea necesara de a privi toata scena. Dar, concluzia, la ce te poti astepta de la asemenea oameni? Ce sa mai spun de parinti... Geez! Un BS de emisiune, iar despre fidelii privitori, am aceeasi parere.
      Suntem in sec. 21, deja bunul simt incepe sa si ia La Revedere. Sfiala nu mai exista in trairile noastre, i a luat locul „tupeul”.

      The test of good manners is to be patient with bad ones. ~Gabirol

      Dar cand toti sunt bad... La ce sa te mai astepti?

      Ștergere
    2. Mi se pare incredibil că au curajul să mintă când toată lumea a văzut şi auzit filmuleţele şi a înţeles ce s-a întâmplat de fapt. E ca şi cum aş avea o aluniţă pe faţă, am vedea-o toţi, şi eu aş minţi că nu este. :)) E mai grav când ai complici care să-ţi susţină opinia.
      Iar tipul n-are sânge-n vene să spună "Da, frate, am făcut-o, şi acum ce?", o spune numai în şoaptă. :))
      În plus... dezvirginare la tv? Pe bune? Aşa ceva?

      Ștergere
  2. Ammm, da . . . vai de capu' lor dacă au ajuns să filmeze aşa ceva, dar să îl mai şi difuzeze?
    Aş spune că lucrurile care le făceau cei doi erau intime, nu aveau ce căuta la tv. Numai oameni cu minţi bolnave ar putea difuza aşa ceva la tv.
    Apoi se întreabă lumea ce au cei de afară cu noi, românii. Am ajuns de tot râsul . . .

    RăspundețiȘtergere

Hi! Vreau să încep spunând că toate comentariile sunt moderate aici. Dacă ai chef să spui ceva ofensator la adresa mea, a mamei mele, a familiei mele sau a cititorilor/comentatorilor mei te rog să te abţii pentru că nu există nicio şansă să ţi se publice comentariul şi deci efortul tău este în zadar. Niciunul dintre cei amintiţi nu are ce căuta pe tastatura ta, lasă-i în pace, că sunt oameni marfă. Te rog să-ţi exprimi părerile prezentând întotdeauna argumente şi nu lăsa comentarii de genul "Cool!" sau "Mijto!" pentru că eu ştiu deja cât de cool şi mişto este tot ce scriu. So... lasă un comentariu!